Foto- en filmavond 2019

Klik op de knop 'Eerstvolgende activiteiten' voor meer informatie!

Momenteel wordt dit uitgesteld omwille van COVID-19.
Een nieuwe datum en tijdstip worden later bepaald!

Logo NSB
Ontdek NSB TV Westerlo!
crew.jpg

Home

De NSB-afdeling WESTERLO werd drieënzeventig jaar geleden, in 1946, opgericht en is vandaag nog steeds heel actief.

 

De Nationale Strijdersbond telt in ons land een 12.650-tal leden en 618 afdelingen. De afdeling Westerlo maakt aldus deel uit van een heel groot geheel met een duidelijke structuur, statuten en reglementen.
 

Het nationaal, provinciaal en gewestelijk bestuur van de NSB ondersteunen onze werking. Met onze NSB-afdeling willen we de herinnering aan WOI en WOII levendig houden.

Onze vereniging telt onder haar leden nog
 één oorlogsvrijwilliger (WOII) die al tientallen jaren trouw lid is. Daarnaast zijn er de talrijke leden - sympathisanten die steevast onze activiteiten en de herdenkingen bijwonen.

 

Wij zijn zeer dankbaar voor de aandacht en steun die we krijgen van het gemeentebestuur van Westerlo.

 

Onze afdeling is eveneens vertegenwoordigd in de Centrale Raad van de Vaderlandslievende Verenigingen van de gemeente Westerlo.

 

De bestuursleden vormen een dynamisch team, dat met volle overgave en met heel veel steun van de leden, allerlei herdenkingen, evenementen en activiteiten organiseren die ruime aandacht krijgen van de bevolking.

 

Iedereen die sympathie heeft voor onze vereniging en graag deelneemt aan de evenementen kan zich aansluiten en is van harte welkom.

NOOIT MEER OORLOG !

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now